57346
Książka
W koszyku
Kompendium zawiera wiedzę na temat rodzajów żywności, tradycyjnych i nowoczesnych metod jej wytwarzania oraz jakości i bezpieczeństwa dla konsumenta. Kompendium ma uświadomić czytelnikowi ścisłe związki między żywnością, żywieniem i zdrowiem, prostować fałszywe informacje i wyjaśniać kontrowersyjne problemy związane z tematyką książki np. żywność transgeniczna, wegetarianizm, interakcje leków z zywnością, diety, ksenobiotyki itp.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43028 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.43029 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej