Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(1)
Czytelnia
(1)
Autor
Hasik Jan Marian
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Medycyna
(1)
Odżywianie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Sport
(1)
Sportowcy
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(1)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Sport
(1)
Sportowcy - żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33255 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej