Sorting
Source
Księgozbiór
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
only on-site
(1)
Branch
Wypożyczalnia Ogólna
(1)
Czytelnia
(1)
Author
Czapski Janusz
(1)
Gawęcki Jan
(1)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Medycyna
(1)
Odżywianie
(1)
Żywność
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik
(1)
Żywność - technologia - podręcznik
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Kompendium zawiera wiedzę na temat rodzajów żywności, tradycyjnych i nowoczesnych metod jej wytwarzania oraz jakości i bezpieczeństwa dla konsumenta. Kompendium ma uświadomić czytelnikowi ścisłe związki między żywnością, żywieniem i zdrowiem, prostować fałszywe informacje i wyjaśniać kontrowersyjne problemy związane z tematyką książki np. żywność transgeniczna, wegetarianizm, interakcje leków z zywnością, diety, ksenobiotyki itp.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.43028 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.43029 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again