Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Dostępność
dostępne
(7)
tylko na miejscu
(3)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(5)
Dla pracowników AWF
(2)
Czytelnia
(3)
Autor
Adamska-Patruno Edyta
(1)
Bańkowski Edward (1942- )
(1)
Chlubek Dariusz (1964- )
(1)
Ferrier Denise R
(1)
Gajda Robert (żywienie)
(1)
Hasik Jan Marian
(1)
Kołodziejczyk Anna (dietetyka)
(1)
Ostrowska Lucyna
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Woynarowska Barbara
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(2)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Medycyna
(3)
Żywienie
(3)
Dietetyka
(2)
Leczenie dietą
(2)
Odżywianie
(2)
Sport
(2)
Fizjologia żywienia
(1)
Leczenie dietą
(1)
Zapotrzebowanie pokarmowe
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Żywienie
(1)
Aktywność fizyczna
(1)
Białka
(1)
Biochemia
(1)
Bioenergetyka
(1)
Dietetyka
(1)
Edukacja zdrowotna
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Informacja genetyczna
(1)
Metabolizm
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Profilaktyka zdrowia
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Sportowcy
(1)
Turystyka
(1)
Zapotrzebowanie pokarmowe
(1)
Zdrowie
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Żywienie chorych
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Podręczniki [Typ publikacji]
(2)
Słowo kluczowe
Medycyna
(3)
Dietetyka - podręczniki akademickie
(2)
Leczenie dietą
(2)
Aktywność fizyczna - wpływ na zdrowie
(1)
Białka - analiza - podręczniki akademickie
(1)
Biochemia
(1)
Biochemia - egzaminy
(1)
Bioenergetyka
(1)
Edukacja zdrowotna - podręcznik akademicki
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Informacja genetyczna
(1)
Metabolizm
(1)
Odżywianie
(1)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Profilaktyka zdrowia
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Sport
(1)
Sport - żywienie
(1)
Sportowcy - żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
Zapotrzebowanie pokarmowe
(1)
Zdrowie - edukacja
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Żywienie
(1)
Żywienie - aspekt fizjologiczny
(1)
Żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Żywienie chorych
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.58814 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.59043 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.58803, A.59111 (2 egz.)
Książka
W koszyku
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33255 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.57421 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.51018 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43047, A.43128, A.55544, A.43049, A.43048, A.43050, A.42497, A.43051 (8 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.49106 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.42499, A.42498 (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej