Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Publikacje fachowe
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(4)
Czytelnia
(2)
Autor
Buczkowska-Gołąbek Karolina
(1)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Hasik Jan Marian
(1)
Kociszewski Piotr (1987- )
(1)
Makała Halina
(1)
Mucha-Szajek Ewa
(1)
Sawicki Bogusław (1952- )
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
nieznany (0ol)
(1)
Język
polski
(3)
angielski
(1)
Temat
Żywienie
(4)
Turystyka
(3)
Rekreacja
(2)
Sport
(2)
Aktywność fizyczna
(1)
Doliny
(1)
Dziedzictwo kulinarne
(1)
Dziedzictwo kulturowe
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kulinaria a turystyka
(1)
Lista produktów tradycyjnych
(1)
Lubuski Szlak Wina i Miodu
(1)
Marketing regionalny
(1)
Marketing turystyczny
(1)
Medycyna
(1)
Odżywianie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Produkt regionalny
(1)
Produkty regionalne
(1)
Produkty tradycyjne
(1)
Profilaktyka zdrowia
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Region turystyczny
(1)
Sportowcy
(1)
Turystyka i gastronomia
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Turystyka medyczna
(1)
Zdrowie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Temat: miejsce
Barycz (rzeka)
(1)
Województwo podlaskie (1999- )
(1)
Gatunek
Case study (studium przypadku)
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Słowo kluczowe
Żywienie - turystyka
(3)
Turystyka
(2)
Aktywność fizyczna - wpływ na zdrowie
(1)
Dziedzictwo kulinarne - aspekt turystyczny
(1)
Kulinaria a turystyka
(1)
Medycyna
(1)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Profilaktyka zdrowia
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Rekreacja
(1)
Rekreacja - aspekt zdrowotny - Europa
(1)
Sport
(1)
Sport - aspekt zdrowotny
(1)
Sportowcy - żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Turystyka medyczna
(1)
Zdrowie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Żywienie - aspekt zdrowotny
(1)
5 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.55587 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.55874 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33255 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej