Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(1)
Czytelnia
(1)
Autor
Bassford Katherine
(1)
Carowicz Grzegorz
(1)
Moskal Maria
(1)
Radzik Jacek
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Czynniki odżywcze śladowe
(1)
Dieta
(1)
Dietetyka
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Odporność
(1)
Odporność na choroby
(1)
Substancje odżywcze
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Cukier
(1)
Dieta bezcukrowa
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Słowo kluczowe
Cukier - aspekt zdrowotny
(1)
Czynniki odżywcze śladowe
(1)
Dieta - aspekt zdrowotny
(1)
Dieta - wykorzystanie
(1)
Dieta bezcukrowa
(1)
Dietetyka
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Odporność - fizjologia
(1)
Odporność na choroby - aspekt żywieniowy
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Substancje odżywcze - aspekt zdrowotny
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.58530 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.56296 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej