Sorting
Source
Księgozbiór
(3)
Form of Work
Książki
(3)
Status
available
(2)
only on-site
(2)
Branch
Wypożyczalnia Ogólna
(2)
Czytelnia
(2)
Author
Biczysko Władysław
(1)
Dołowy Anna
(1)
Górska Grażyna
(1)
Knowles Tim
(1)
Panasiuk Aleksander
(1)
Szostak Daniel
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Year
2000 - 2009
(3)
Country
Poland
(3)
Language
unknown (xxx)
(3)
Subject
Hotelarstwo
(3)
Gastronomia
(2)
Podręczniki akademickie
(1)
Turystyka
(1)
Usługi
(1)
Słowo kluczowe
Gastronomia - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomia - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - podręczniki akademickie
(1)
Hotelarstwo - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Usługi - podręczniki akademickie
(1)
Zarządzanie - podręczniki akademickie
(1)
3 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.36133 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.36206 (1 egz.)
Book
In basket
(Turystyka)
Podstawy hotelarstwa. Rynek usług hotelarskich. Eksploatacja hotelu. Zarządzanie hotelem. Gastronomia i usługi towarzyszące działalności hotelarskiej.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.46299 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw. Wartość pieniądza w czasie. Sprawozdania finansowe, jako podstawa analizy finansowej. Planowanie finansowe. Analiza sprawozdań finansowych w działalności turystyczno-hotelarskiej i gastronomicznej. Gospodarowanie kapitałem obrotowym. System podatkowy.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.37894, A.42521 (2 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again