Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(4)
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(2)
Dla pracowników AWF
(2)
Czytelnia
(2)
Autor
Hasik Jan Marian
(1)
MacLaren Don
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Sobiech Krzysztof A
(1)
Słowińska Małgorzata
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Wielka Brytania
(1)
Język
polski
(2)
angielski
(1)
Temat
Medycyna
(3)
Odżywianie
(3)
Sport
(3)
Dietetyka
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Sportowcy
(1)
Turystyka
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(3)
Sport
(3)
Odżywianie - a sport - podręcznik akademicki
(2)
Dietetyka - podręcznik akademicki
(1)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Sport - a odżywianie - podręcznik akademicki
(1)
Sport - fizjologia - zagadnienia - podręcznik akademicki
(1)
Sportowcy - żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Nutrition and Sport / ed. by Don MacLaren. - Edinburgh : Elsevier, 2007. - XII, 260 s. : il. ; 24 cm.
(Advances in Sport and Exercise Science Series / ed. Neil Spurway, Don MacLaren)
Nutrition and sport addresses the key issues relating to sports nutrition by employing a critical review perspective.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.49274 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.43248 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.29474, A.28783, A.29344, A.29343, A.28782, A.29532, A.29266, A.29342, A.28781, A.29533 (10 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.45936 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33255 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej