Sorting
Source
Księgozbiór
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
only on-site
(1)
Branch
Wypożyczalnia Ogólna
(1)
Czytelnia
(1)
Author
Hasik Jan Marian
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Medycyna
(1)
Odżywianie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Sport
(1)
Sportowcy
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(1)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Sport
(1)
Sportowcy - żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.33255 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again