Sorting
Source
Księgozbiór
(34)
IBUK Libra
(4)
Form of Work
Książki
(33)
E-booki
(4)
Czasopisma
(1)
Status
available
(44)
only on-site
(12)
unavailable
(1)
Branch
Wypożyczalnia Ogólna
(23)
Dla pracowników AWF
(22)
Czytelnia
(12)
Author
Gawęcki Jan
(13)
Berger Stanisław
(5)
Ciborowska Helena
(3)
Ciborowski Artur
(3)
Grzymisławski Marian
(3)
Hasik Jan
(3)
Hryniewiecki Lech
(3)
Rudnicka Anna
(3)
Bułhak-Jachymczyk Barbara (19..-2019)
(2)
Czarnowska-Misztal Elżbieta
(2)
Gawęcki Jan (1944- )
(2)
Jeszka Jan
(2)
Kunachowicz Hanna
(2)
Prończuk Andrzej
(2)
Turlejska Halina
(2)
Ziemlański Światosław
(2)
Ziemlański Światosław (1930-2008)
(2)
Bajerska Joanna
(1)
Bajerska-Jarzębowska Joanna
(1)
Bartnikowska Elżbieta
(1)
Berger Stanisław (1923- )
(1)
Bertrandt Jerzy
(1)
Białkowska Magdalena
(1)
Flis Krystyna
(1)
Gajda Robert (żywienie)
(1)
Gawędzki Jan
(1)
Gertig Henryk
(1)
Gutkowska Krystyna
(1)
Jarosz Mirosław
(1)
Kanikowska Alina
(1)
Keller Janusz
(1)
Kierst Władysław
(1)
Konaszewska Wanda
(1)
Kołodziejczyk Anna (dietetyka)
(1)
Langley-Evans Simon
(1)
Matuszkiewicz Andrzej
(1)
Moszak Małgorzata
(1)
Roszkowski Wojciech
(1)
Roszkowski Wojciech F
(1)
Stasiak Maciej
(1)
Szostak L
(1)
Year
2020 - 2025
(4)
2010 - 2019
(7)
2000 - 2009
(14)
1990 - 1999
(4)
1980 - 1989
(9)
Country
Poland
(38)
Language
Polish
(30)
unknown (xxx)
(7)
English
(1)
Subject
Odżywianie
(26)
Medycyna
(23)
Dietetyka
(9)
Żywienie
(5)
Fizjologia żywienia
(4)
Żywność
(4)
Podręczniki akademickie
(3)
Zapotrzebowanie pokarmowe
(2)
Dietetyka
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Leczenie dietą
(1)
Zapotrzebowanie pokarmowe
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Żywienie
(1)
Aktywność fizyczna
(1)
Białka pokarmowe
(1)
Białka w żywieniu
(1)
Choroby z niewłaściwego odżywiania u seniorów
(1)
Chorzy
(1)
Ciąża
(1)
Dietetics
(1)
Fizjologia
(1)
Informatory
(1)
Kreatynina
(1)
Kwas moczowy
(1)
Leczenie dietą
(1)
Metabolism
(1)
Metabolizm
(1)
Minerały w żywieniu człowieka
(1)
Nauka o żywieniu
(1)
Niedokrwistość
(1)
Odżywiania
(1)
Osoby w wieku podeszłym
(1)
Podręczniki
(1)
Polityka żywieniowa
(1)
Rodniki wolne
(1)
Seniorzy
(1)
Sport
(1)
Sportowcy
(1)
Sportowcy wyczynowi
(1)
Sporty
(1)
Starzenie się
(1)
Stres oksydacyjny
(1)
Warszawa
(1)
Witaminy w żywieniu człowieka
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Genre/Form
Dysertacje i rozprawy akademickie [Typ publikacji]
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(23)
Odżywianie - higiena
(9)
Dietetyka
(7)
Odżywianie - fizjologia - podręcznik akademicki
(6)
Żywienie
(6)
Odżywianie
(5)
Fizjologia żywienia
(3)
Odżywianie - skrypt
(3)
Podręczniki akademickie
(3)
Odżywianie - biochemia - podręcznik akademicki
(2)
Odżywianie - higiena - podręcznik
(2)
Odżywianie - podręcznik
(2)
Odżywianie - podręcznik akademicki
(2)
Odżywianie - podręczniki akademickie
(2)
Aktywność fizyczna - fizjologia
(1)
Choroby z niewłaściwego odżywiania u seniorów
(1)
Chorzy - żywienie
(1)
Ciąża - żywność
(1)
Dietetics
(1)
Dietetyka - podręczniki akademickie
(1)
Dietetyka - zagadnienia
(1)
Fizjologia
(1)
Informatory
(1)
Leczenie dietą
(1)
Metabolism
(1)
Metabolizm
(1)
Nauka o żywieniu - szkolnictwo wyższe - Polska
(1)
Odżywiania - higiena
(1)
Odżywianie - biochemia - podręczniki akademickie
(1)
Odżywianie - fizjologia - podręczniki akademickie
(1)
Odżywianie - higiena - Polska
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik dla szkół zawodowych
(1)
Odżywianie - higiena - skrypt
(1)
Odżywianie - higiena - słownik
(1)
Odżywianie - słownik
(1)
Osoby w wieku podeszłym
(1)
Podręczniki
(1)
Publikacje darmowe
(1)
Seniorzy - żywienie
(1)
Sport
(1)
Sport - fizjologia - podręcznik akademicki
(1)
Sportowcy - metabolizm
(1)
Sportowcy wyczynowi - żywienie białkiem
(1)
Starzenie się - aspekt fizjologiczny
(1)
Stres oksydacyjny
(1)
Warszawa - szkolnictwo wyższe - od 1944 r
(1)
Zapotrzebowanie pokarmowe
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Żywność
(1)
Żywność - higiena
(1)
Żywność - sport
(1)
Żywność - wpływ na zdrowie - badanie - podręczniki
(1)
38 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.24983, A.22582/11, A.22582/1, A.22582/9, A.22582/2, A.22582/6, A.22582/8, A.22582/4, A.22582/3, A.22582/5, A.22582/10, A.22582/12, A.22582/7 (13 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.43003 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.48125 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.34625, A.33547, A.35088, A.35087 (4 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.47216, II.47413 (2 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.33548 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.47893 (1 egz.)
Book
In basket
Podstawy żywienia człowieka z elementami biochemii. Klasyfikacja i charakterystyka diet. Żywienie w wybranych chorobach. Żywienie dzieci zdrowych i chorych.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.44196, A.44194 (2 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.44195 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Podstawy żywienia człowieka z elementami biochemii. Klasyfikacja i charakterystyka diet. Żywienie w wybranych chorobach. Żywienie dzieci zdrowych i chorych.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.49303, A.49304 (2 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
All copies are currently on loan: sygn. II.47277 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.46786 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.31408 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.57388, A.57387 (2 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.50017 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.57389 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.35091, A.35089 (2 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.47483 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.35090 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.50016 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.41094 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.41549, A.41548, A.41547 (3 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.48905 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.41546 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Podstawy nauki o żywieniu przedstawiają cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej rozwoju, fizjologię trawienia i przyswajania pokarmu, potrzeby energetyczne organizmu i ich zaspokajanie, omawia normy żywienia oraz genetyczne, kulturowe i praktyczne aspekty racjonalizacji wyżywienia.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.43112, A.43111, A.43110, A.43114, A.43113, A.43254 (6 egz.)
No cover
Book
In basket
Podstawy nauki o żywieniu przedstawiają cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej rozwoju, fizjologię trawienia i przyswajania pokarmu, potrzeby energetyczne organizmu i ich zaspokajanie, omawia normy żywienia oraz genetyczne, kulturowe i praktyczne aspekty racjonalizacji wyżywienia.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.50566, A.50571, A.50573, A.50569, A.50565, A.50568, A.50570, A.50567, A.50564 (9 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.50015 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.35086, A.35085, A.34624 (3 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.47412 (1 egz.)
No cover
Journal
In basket
Kwartalnik, nr 1 (2013)-
Wcześniejsza częstotliwość: Dwumiesięcznik, 2007-2012, Kwartalnik, 1983-2006
R. 10, nr 1 (1983)-R. 46, nr 4 (2019).
Stanowi kontynuację: Żywienie Człowieka
Zawartość zasobu Czasopisma P.1286, C.1286 Czytelnia Ogólna
1996, 23 nr 1-4
1997, 24 nr 2-4
1998, 25 nr 1-4
1999, 26 nr 3-4
2000, 27 nr 1-4
2001, 28 nr 1-4
2002, 29 nr 1-4
2003, 30 nr 1-4
2004, 31 nr 1-4
2005, 32 nr 1-4
2006, 33 nr 1-4
2007, 34 nr 1-6
2008, 35 nr 1-6
2009, 36 nr 1-6
2010, 37 nr 1-6
2011, 38 nr 1-6
2012, 39 nr 1-6
2013, 40 nr 1-4
2014, 41 nr 1-4
2015, 42 nr 1-4
2016, 43 nr 1-4 + supl.
2017, 44 nr 1-4
2018, 45 nr 1-4
2019, 46 nr 1-4
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.48317 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again